Voitto Itä-Suomen työturvallisuuskilpailun PK-sarjassa 2019!

Voitimme toisen kerran peräkkäin alueemme työturvallisuuskilpailun pienten ja keskisuurten rakennusliikkeiden sarjassa. Työturvallisuuskilpailun tulokset kokosi Aluehallintoviraston työsuojeluyksikkö TR-mittauksin. Kilpailukriteereinä olivat muun muassa tapaturmien lukumäärä, työturvallisuusjohtaminen, turvallisuustoimet kuten suojavarusteiden ja -välineiden käyttö, riskien ennakkotorjunta sekä työmaiden siisteys ja järjestys.

Työntekijöiden ja aliurakoitsijoiden työturvallisuus sekä -viihtyisyys on aina ollut meille tärkeä arvo. SLR:n työmailla edellytetään aina työturvallisuussäännösten noudattamista niin omilta kuin aliurakoitsijoiden työntekijöiltä. SLR:n vastaava työnjohtaja, Simo Hentelä, kertoo SLR:n järjestävän kuukausittain omia työturvallisuuskilpailuja yksiköilleen ja työmailleen. Sekin on kirittänyt tapaturmattomuuteen. Lisäksi työmenetelmiä on kehitetty niin, että riskialttiit tehtävät pyritään eliminoimaan ja tekemään turvallisemmissa oloissa. Esimerkiksi telinetöitä valmistellaan maassa mahdollisimman paljon. Työvaiheiden alussa otetaan aina turvallisuusasiat esille, turvallisuuspuutteet korjataan heti sekä suojavarusteita hankitaan ja niiden käyttöä valvotaan.

Työturvallisuuspalkinnon ottivat vastaan SLR:n toimitusjohtaja, Jukka Rissanen, ja Simo Hentelä. Simo haluaa korostaa, että kilpailun voittaminen on koko työporukan yhteisen työn tulos ja tämän takia hän pyysi välittämään kiitoksensa kaikille asianosaisille vielä näin someuutisenkin kautta.

Tästä linkistä pääset lukemaan, mistä kilpailussa on kyse.