Tuemme

Me Savon Laaturakennuksella haluamme olla tukemassa ja kehittämässä paikallista urheilutoimintaa

 

Sponsorointi merkitsee meille vuorovaikutteista yhteistyötä, joka edistää molempien osapuolten toimintaa. Yhteistyötämme ohjaavat arvomme: kumppanimme ovat paikallisia, laadukkaita, avoimesti toimivia ja fyysistä sekä henkistä hyvinvointia edistäviä. Vuosittain lahjoitamme joululahjoihin varatut rahat hyvään tarkoitukseen, kuten lasten ja nuorten terveyttä ja hyvinvointia edistäviin kohteisiin.

 

Kumppaneitamme ovat:

 

Iisalmen Peli-Karhut

Iisalmen Peli-Karhut on 50-vuotias, paikallinen jääkiekkoseura, joka pelaa Suomen toiseksi korkeimmalla tasolla Mestiksessä jääkiekkoa. Savon Laaturakennus Oy on yksi IPK:n pääkumppaneista. Lisätietoja IPK:sta tästä.

 

Sanna Kärkkäinen

Sanna Kärkkäinen (synt.1994) on iisalmelaislähtöinen, kansainvälisesti menestynyt endurokuljettaja. Savon Laaturakennus on mukana tukemassa Sannan menestystarinaa. Seuraa Sannan uraa täältä.

 

Korkiakoskiracing

Harri Korkiakoski (synt. 1962) on iisalmelainen, yli 30 vuoden uran tehnyt autourheilun konkari, jonka menestysura jatkuu yhä Korkiakoskiracing-tiimissä. Savon Laaturakennus tukee Harrin pitkäjänteistä työtä autourheilun parissa. Harrin lisäksi tallissa on mukana Miko Kiminki. Korkiakoskiracing-sivuille pääset tästä.

 

Ylä-Savon Golfseura

Ylä-Savon Golfseura on rekisteröity yhdistys, joka on perustettu vuonna 1991. YSG:n kotikenttä Ahmolla palvelee kaikkia yläsavolaisia sekä golfin harrastajia vähän kauempaakin. Vaihteleva, puistomainen kenttä tarjoaa haastetta niin aloittelijoille kuin kokeneille harrastajillekin. Tutustu tästä.

 

NHB Iisalmi

NHB Iisalmi on paikallinen vapaaotteluseura, jonka lajikirjoon kuuluvat BJJ, lukkopaini, potkunyrkkeily sekä vapaaottelu. Savon Laaturakennus tukee vähävaraisten ja syrjäytymisvaarassa olevien nuorten harrastamista seurassa. Lisätietoja seurasta saat tästä.

 

Kirkkopuistonkatu 21

74100 IISALMI

Toimisto 045 2088 988

Laskutusosoite

luotettava-kumppani-small