Tuemme

Me Savon Laaturakennuksella haluamme olla tukemassa ja kehittämässä paikallista urheilutoimintaa

Sponsorointi merkitsee meille vuorovaikutteista yhteistyötä, joka edistää molempien osapuolten toimintaa. Yhteistyötämme ohjaavat arvomme: kumppanimme ovat paikallisia, laadukkaita, avoimesti toimivia ja fyysistä sekä henkistä hyvinvointia edistäviä. Vuosittain lahjoitamme joululahjoihin varatut rahat hyvään tarkoitukseen, kuten lasten ja nuorten terveyttä ja hyvinvointia edistäviin kohteisiin.

 

Kumppaneitamme ovat:

 

Iisalmen Peli-Karhut

Iisalmen Peli-Karhut on 50-vuotias, paikallinen jääkiekkoseura, joka pelaa Suomen toiseksi korkeimmalla tasolla Mestiksessä jääkiekkoa. Savon Laaturakennus Oy on yksi IPK:n pääkumppaneista. Lisätietoja IPK:sta tästä.

 

Sanna Kärkkäinen

Sanna Kärkkäinen (synt.1994) on iisalmelaislähtöinen, kansainvälisesti menestynyt endurokuljettaja. Savon Laaturakennus on mukana tukemassa Sannan menestystarinaa. Seuraa Sannan uraa täältä.

 

NHB Iisalmi

NHB Iisalmi on paikallinen vapaaotteluseura, jonka lajikirjoon kuuluvat BJJ, lukkopaini, potkunyrkkeily sekä vapaaottelu. Savon Laaturakennus tukee vähävaraisten ja syrjäytymisvaarassa olevien nuorten harrastamista seurassa. Lisätietoja seurasta saat tästä.

Kirkkopuistonkatu 21

74100 IISALMI

Toimisto 050 491 8946

luotettava-kumppani-small