ASUNTO OY RESIINAKULMA

ASUNTO OY RESIINAKULMA

Asunto Oy Resiinakulma

Savon Laaturakennus rakensi Asunto Oy Iisalmen Resiinakulmaan tulevaisuuden koteja jo vuonna 2017 - 2018! Paikallisin voimin alusta loppuun rakennetun talon rakennustyöt aloitettiin maaliskuussa 2017 ja talo valmistui helmikuussa 2018.

 

Tämä hissitalo rakennettiin omalle tontille keskustaan Malminkadun ja Kirkkopuistonkadun kulmaukseen, kulttuurihistoriallisen ja kauniin asemapuiston äärelle osoitteeseen Malminkatu 25. Resiinakulmassa on kellarikerros sekä kolme asuinkerrosta.

 

Resiinankulmassa asutaan modernissa ja älykkäässä kodissa, jossa kaikki huoneistot ovat avaimettomia ja jokaisessa asunnossa on netti valmiina. Asumismukavuutta lisää kodinohjausjärjestelmä ABB-free@home, jolla asukkaat säätävät mm. kotinsa valaistuksen, pistorasioita, musiikkijärjestelmät, saunan kiukaan tai käyttävät ovipuhelinta (kamera / oven aukaisu). Järjestelmä on laajennettavissa esim. turvapuhelinkäyttöön.

 

Asuntojen mahtava kolmen metrin sisäkorkeus luo tilantuntua ja arvokkuutta. Lattiarajasta lähtevistä 2,3 metriä korkeista ikkunoista luonnonvalo tulvii sisälle –  vastaavasti sähköisesti säädettävä makuuhuoneen pimennysverho tuo halutessa hämärän. Jokaisessa asunnossa on oma sauna, tilava lasitettu parveke sekä kellarissa sijaitsevat suuret huoneistokohtaiset varastotilat.

 

As Oy Resiinakulman kaikki asunnot on myyty.

Kirkkopuistonkatu 21

74100 IISALMI

Toimisto 045 2088 988

Laskutusosoite

luotettava-kumppani-small